6 Aralık 2013 Cuma

deodorantın zararı..mutlaka okuyun...

Lütfen yatmadan muhakkak ya yıkanın ya da KOLTUK altlarınızı YIKAYIN... Deodorant kullanığınız müdettçe ve terletmeyen deodorant kullandığınız müdettçe KANSER RİSKİNİZ çok yüksek ... Vücutta lenflerimiz var .. Bir tanesi de koltuk altlarında ve Vücut buradan temizlenir ve vücut terliyerek toksin atar ve araştırmalara göre Göğüs kanseri en çok göğsün üst /dış tarafında başlıyor ...
Ve otopsilerde tümörler kesilerek araştırma yapılmış ve içinden bütün toksik maddeler çıkmış ..

Alüminyum klorür ve parapen içermeyen deodorantlar kullanılması öneriliyor. Meme kanseri olan hastalarda alüminyum klorür oranları hep yüksek çıkmış.

5 yorum:

  1. aaaa ne yapıcız peki.
    çok yıkancaz sadece öle miii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo işten geldikten sonra sabunlu suyla yıkayın koltuk altınızı yeterli bence..

      Sil
    2. ben kışın ikigünde bir banyomu yaparım. banyo yapmadığım bir günde hergün işten geldikten sonra ayaklarımı elimi yüzümü koltuk altımı ve kollarımı sabunlu suyla yıkarım. küçüklüğümden beri alışkanlık bu öyle gelipte hemen ev kıyafetlerimi giyip elimi yüzümü sadece yıkayıp oturamam yani..
      bilmeden zaten deodorantın zararlarını yokediyormuşum sevindim :)

      Sil
  2. Karbonat kullanilabilir. Karbonat bir suru yerdede kullaniliyor (ormegin sampuan yerine , no poo bu akimin ismi) ayni sekilde koltukalti roll onu yerine karbonatta ayni etkiyi yapar. Yada bitkisel roll onlar yani iclerinde kesinlikle parafen SLS vs bulunmaya urunler kullanilabilir :))

    YanıtlaSil